Thumbnail
Μητσοτάκης

«Δυστυχώς, η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λοιπόν, πληροφορεί τον Ελληνικό λαό, με όλη τη βαρύτητα που έχει ο λόγος του, ότι η «Μόρια» είναι ένα άντρο εγκληματιών και άλλων επικίνδυνων ανθρώπων που για να μπει κάποιος μέσα, χρειάζεται να συνοδεύεται από «δυο διμοιρίες αστυνομικών».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πληροφορεί τον Ελληνικό λαό, με όλη τη βαρύτητα που έχει ο λόγος του, ότι η «Μόρια» στην οποία σημειωτέον προσέρχονται καθημερινά και δουλεύουν αρκετές εκατοντάδες συμπατριωτών μας, διαβιούν καθάρματα, άπλυτοι, μαχαιροβγάλτες, σκούροι και μελαψοί, άνθρωποι δηλαδή που θα έπρεπε να βρίσκονται στα τάρταρα της γης.

    Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, προτίμησε να την δει «από πάνω» να μην πλησιάσει τους ανθρώπους, να μην τον αγγίξουν και τον μαγαρίσουν με την βρωμιά τους,  οι βρομιάρηδες τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Αυτά έκανε σήμερα στη Μόρια ο αρχηγός της Ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατά τα άλλα έχυσε και δάκρυα για τους πεθαμένους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας…

Ο Γ. Μουζάλας μόλις προχτές στη Μόρια. Οτι και να του σούρει κανείς, τουλάχιστον αυτός δεν αισθάνεται ότι χρειάζεται «δύο διμοιρίες αστυνομικών» για να μπει μέσα (Φώτο: Γ. Παπαδόπουλος)

ΥΓ. Θα αφήσουμε ασχολίαστες τις άλλες δηλώσεις του, για «τις ιδεοληψίες των ανοιχτών συνόρων» που ουσιαστικά υπονοούν πολυβόλα στον Λεπέτυμνο και την Αμαλή, προκειμένου να σταματούσαν το κύμα των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, αλλά και για την ανάγκη » εκπόνηση ενός τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών» όταν ήδη έχει ανακοινωθεί το ειδικό αναπτυξιακό και όταν ήδη η φωτογραφιζόμενη μαζί του περιφερειάρχης έχει πάρει κοντά 20 εκατ. σε δυο χρόνια, για να κάνει και κάτι τέτοιο.

Η δήλωση του για τις «δύο διμοιρίες αστυνομικών»  τα σκεπάζει όλα!

Πηγή: mplokia.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας