Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μήνυμα ευχαριστίας από την Ηριάννα και την οικογένειά της μετά την συναυλία


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος, 2017 - 22:09 | Στην Κατηγορία:

Μετά την μεγαλειώδη συναυλία την Παρασκευή στο πάρκο Γουδή

Η Ηριάννα Β.Λ., η οικογένεια και οι φίλοι που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή ευχαριστούν για την τεράστια αλληλεγγύη των τουλάχιστον 20.000 ανθρώπων που βρέθηκαν στο Γουδί και ξεπερνά κατά πολύ κάθε τους ελπίδα μας και τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Εκ μέρους της Ηριάννας, της οικογένειάς της και όλων των φίλων που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή, θέλουμε από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε που είστε εδώ μαζί μας. Η ανταπόκριση και η αλληλεγγύη σας ξεπερνά κατά πολύ κάθε ελπίδα μας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μέρος των εσόδων που υπερκαλύπτει τα έξοδα της Ηριάννας θα δοθεί για τη στήριξη προσφύγων και κρατουμένων. Ο δικαστικός αγώνας της Ηριάννας είναι ένας μαραθώνιος που ακόμη έχει πολύ δρόμο και περιλαμβάνει εκτός από τα προφανή έξοδα, εξειδικευμένες πραγματογνωμοσύνες και μια διαρκή οικονομική αιμοραγία για το περιβάλλον της. Και πάλι σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, όλους εσάς και όλους τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς στηρίζουν το δίκιο και μάχονται το παράλογο».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σήμερα η τελευταία δικάσιμος Ηριάννας - Περικλή - "Στις 29 Ιουνίου να γυρίσουν στο σπίτι τους"

Αλληλέγγυοι/ες στους δύο νέους καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης

Έγγραφο-"βόμβα": To δείγμα DNA δεν ταυτίζεται με της Ηριάννας!

«Η δρ Μεθενίτη μεροληπτεί υπέρ της ενοχοποίησης υπόπτου. Εισάγει πρωτόγνωρη τακτική που δεν υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα. Αυτή η πρακτική είναι επικίνδυνη, κατακριτέα, ξένη σε κάθε δικαστικό κανόνα...»