Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Λεμπιδάκης: Αν δεν ήταν η αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Οκτώβριος, 2017 - 09:51 | Στην Κατηγορία:

Δηλώσεις του πατέρα

Ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη βρέθηκε σήμερα  στη γιορτή της Αστυνομίας για έναν και μοναδικό σκοπό - Να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε να απελευθερώσει τον γιο του

Η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία και παραβρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Λεμπιδάκης αποτέλεσε την αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη. 

Η λύτρωση για την οικογένεια μπορεί να ήρθε επιτέλους με την απελευθέρωση του επιχειρηματία και υπό την καθοδήγηση πάντα,  άριστη συνεργασία και συνδρομή της  Ελληνικής Αστυνομίας, όμως οι μνήμες των όσων δραματικών στιγμών προηγήθηκαν δε θα σβήσουν ποτέ.

Παρ' όλα αυτά σήμερα ο Γιάννης Λεμπιδάκης ήταν εκεί. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για έναν και μοναδικό σκοπό . Να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε για πολλούς το ακατόρθωτο… Ο γιος του όχι μόνο  δεν είναι πλέον  όμηρος, αλλά είναι ελεύθερος και  χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

Με συγκίνηση και σπασμένη φωνή παίρνει θέση στο βήμα της εκδήλωσης της αστυνομίας,  ο πατέρας Γιάννης και όχι ο επιφανής Κρητικός κ. Λεμπιδάκης.

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή .Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ.

Πηγή: neakriti.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ελεύθερα παραμένουν τα «κεφάλια», σύμφωνα με εμπλεκόμενο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η συμπληρωματική απολογία του 46χρονου Ρεθυμνιώτη, που εμπλέκεται στην απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη

Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ένα βήμα παραπέρα στην υπόθεση απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται πως έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αρμένους Ρεθύμνου. 

Ευχαριστήρια επιστολή Λεμπιδάκη - Να στρέψουμε την προσοχή μας σε όσους υποφέρουν

Με ανοιχτή επιστολή που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του κατά τους μήνες που κρατούνταν όμηρος