Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κουτσούμπα: "Φασίστας και attention whore ο Τζήμερος, στήνει τέτοια γεγονότα για να τρέχει στα κανάλια "


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μάιος, 2017 - 23:03 | Στην Κατηγορία:

Την τραμπούκικη και θρασύδειλη επίθεση του Θάνου Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπάλου, εκλεγμένη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ, σχολίασε η περιφερειακή Σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα μέσεω της προσωπικής της σελίδας

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Θάνος Τζήμερος στη συνεδριάση της Πέμπτης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χτύπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ.

Η Δέσποινα Κουτσούμπα χαρακτήρισε τον Θάνο Τζήμερο μέσω της προσωπικής του σελίδας "θρασύδειλο" καθώς ο ίδιος αρνήθηκε την επίθεση. Όπως τέλος σημειώνει ο Τζήμερος "πρόκειται για φασίστας και για attention whore, που στήνει τέτοιες φάσεις για να τρέχει μετά στα κανάλια"

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κουτσούμπα - Κωνσταντοπούλου: «Οι κατηγορίες της είναι γελοίες»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Δέσποινας Κουτσούμπα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία ξεκίνησε με αφορμή την απάντηση της επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» για την αποχώρηση μελών της νεολαίας το κόμματος.

«Να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη» απαιτεί από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Δέσποινα Κουτσούμπα.

Δ.Κουτσούμπα για προϋπολογισμό και μέλη της ΛΑΕ: "Τελικά άμα βγάλεις την ανωτάτη συριζαϊκή, την κουβαλάς μαζί σου"

Η Δέσποινα Κουτσούμπα, εκλεγμένη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε από την περιφέρεια αλλά και στην στάση τριών μελών της ΛΑΕ σε σχέση με τον προϋπολογισμό της Ρένας Δούρου.