Thumbnail
Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

8:00 – 11:00 Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στην οδό Δ και στις οδούς I από την οδό Β έως την οδό Δ, οδό Π από την οδό Κ έως την οδό Δ, περιλαμβανομένων των εργοστασίων Μηλάκη, Κρητική Γαστρονομία, Μινωικά Πλαστικά, First quality cheese, Mega plast, πρώην Αγρέξ, Λυρώνη, εγκαταστάσεις ΣΕΥΦΑΝΗ, βιοτ.Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική Κρήτης, ΑρετήΑ.Ε, Κανδεμηλή, Αβραμίδη, Νίκης Α.ε, Πολυπλάστ Μαράκη, Creta eco Phoenox, Κεφάλκο, Κρητών Άρτος. Επίσης στην περιοχή της διακλάδωσης προς τον οικισμό Πρασσά.

8:00 – 13:00 Στη ΒΙΠΕΗ ατην οδό Ι από την οδό Δ έως την οδό Β, περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΕΝΑ Cash & Carry και σκαπτικών Καστρινογιάννη, Μιχαήλου και Γωννιανάκη.

8:00 – 13:00 Στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πίτσες Κυριακάκη στην οδό Ειρήνης και Φιλίας 53, των επιχείρέσεων Μελισσείδη, Εξαγωγική Ένωση Σουλτανίνας, τζάμια Κάββαλος, Ντεκο εξπερ, αλουμίνια Πικράκη και ξυλαποθήκης Ζαχαράκη.

11:00 -15:00 Στην Κνωσσό στις περιοχές του οικισμού Μακρύς τοίχος, του οικισμού Βλυχιά και του Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.Στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια στις περιοχές του οικισμού, της ταβέρνας Φεγγάρι, του παλαιού οινοποιείου, της περιοχής όπισθεν του πρατήριο υγρών καυσίμων προς Κ.Αρχάνες, της περιοχής πιο μέσα από την Αγ.Ειρήνη (χωριό) προς το ποτάμι και προς τις Αρχάνες, της περιοχής από Αγ.Ειρήνη προς Σύλλαμο, πίσω από την οικία Γεωργιάδη. Στις περιοχές από Σύλλαμο προς Αρχάνες πριν το βιολογικό καθαρισμό Αρχανών και στις Αρχάνες στην περιοχή από τη διακλάδωση προς Αφέντη Χριστό, από το αμαξοστάσιο του Δήμου, πάνω δεξιά.

12:00 – 15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στις περιοχές Πάνω Γούβες, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Νομός Χανίων

8:00 – 13:00 Στον Πλατανια στην περιοχή Ξηροκαμπι.

10:00 – 13:00 Στα Χανιά στην περιοχή Βαμβακόπουλο.

Νομός Ρεθύμνου

8:00 -15:00 Στο Μελιδόνι.

Νομός Λασιθίου

8:00 – 15:00 Στις παρακάτω περιοχές της Ιεράπετρας: Στον ποταμό του Στομιου από το γήπεδο, εξαγωγή Σαρικλακη έως βόρεια στην Ψαλιδενα και περιοχή Μιχελαινα-Μιμηνα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

smartphone_apps.jpg
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
Δεν έχει σημασία πόσο φανατικός φωτογράφος είσαι με το κινητό σου, κάθε σου λήψη μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με λίγη επεξεργασία
5 εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να κατεβάσεις στο smartphone σου
σχολεία
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας
«Στα τριάντα εννιά χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Aπριλίου ουδείς νοήμων και λογικός άνθρωπος έχει βρεθεί να πει έναν καλό λόγο για την...
Η παιδεία στον «γύψο» της χούντας