Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κάλεσμα για συμμετοχή στο 2ο Παιδικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής της Αθήνας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Μάρτιος, 2018 - 21:53 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικές πληροφορίες

Έρχεται το 2ο Παιδικό  Street Festival Τέχνης και Αποδοχής της Αθήνας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2018, στον πεζόδρομο δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό Θησείου, στον Σύλλογο Αρχαιολόγων και στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ που ωστόσο είναι διαφορετικό από τα αλλα.

Σε αυτό η Τέχνη και οι χίλιες διαφορετικές γλώσσες που καταλαβαίνουν τα παιδιά είναι ο τρόπος για να μιλήσουμε για το αυτονόητο, ότι δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι εχουν τα ίδια δικαιώματα. 

Για μια ημέρα θα στηθούν σε κάθε γωνιά του πεζόδρομου δράσεις Τέχνης, βιωματικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, τραπεζάκια ενημέρωσης και καλλιτέχνες θα γεμίσουν τον χώρο με μουσικές και χρώματα.

Αν εκπροσωπείτε κάποιο σχολείο (από όλες τις βαθμίδες), σύλλογο, οργάνωση ή καλλιτεχνική ομάδα κ.α. μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Φέτος προσκαλούμε και οικογένειες (σε οποιοδήποτε σχήμα) να παρουσιάσουν κάποια δράση ή κατασκευή που κάνουν στο σπίτι ή στην κοινότητά τους.

Φόρμα συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNeE7P-_7ErzMttAT86dHNa3lCw_l5...

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ: https://artschoolfestival.blogspot.gr/

Το Φεστιβάλ είναι μια πρωτοβουλία και διοργανώνεται απο τον σύλλογο ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ KΑΙ ΔΡΑΣΗΣ

Περισσότερα εδώ: http://balloonartpeople.blogspot.gr/

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο φεστιβαλικός «χάρτης» του καλοκαιριού

Ο Μάιος μας χαιρετά και το καλοκαίρι επιστρέφει και επισήμως στην Ελλάδα. Και τι καλύτερο για καλοκαιρινή διασκέδαση από μία σπουδαία συναυλία ή μια όμορφη εξόρμηση σε κάποιο από τα αναρίθμητα φεστιβάλ που γίνονται ανά την… επικράτεια.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει πως θα κινηθούν συναυλιακά φέτος και για εκείνους που δεν είχαν τον χρόνο να το ψάξουν λίγο παραπάνω η efsyn city ετοίμασε έναν «χάρτη» με τα φεστιβάλ που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, εντός και εκτός Αττικής.