Thumbnail
Μια γυναίκα από την Πάτρα ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καταγγέλλοντας την κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της και μάλιστα ανάρτησε φωτογραφίες όπου φέρει μελανιές σε σημεία του σώματός της ώστε να παρακινήσει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν.

«Κακοποίηση υπήρξε επί 8 μήνες. Τον περασμένο Ιανουάριο δούλευα στο μαγαζί με με δύο σπασμένα πλευρά. Ποτέ δεν πήγα στο Νοσοκομείο γιατί είχα εγκλωβιστεί και πίστευα πως… αυτή θα ήταν η τελευταία φορά», γράφει στην συγκλονιστική ανάρτησή της.


Όπως λέει η ίδια «ουδέποτε υπήρξε λόγος για τους ξυλοδαρμούς. Μόνο αρρωστημένη ζήλεια. Εχω χιλιάδες μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο αρρωστημένη ήταν η συμπεριφορά του. Πήρα την απόφαση να αναρτήσω στο facebook την φωτογραφία μου γιατί μόνο έτσι θα σταματούσε. Δυστυχώς πάντα τον συγχωρούσα και πάντα επέστρεφα. Ημουν εγκλωβισμένη. Προσπάθησε να με «δαμάσει». Αλλά μόνο που εγώ είμαι εξωγήινη» λέει με πόνο ψυχής αλλά και οργή!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το dete.gr, πολλές ήταν οι  φορές ακόμη και η γειτονιά πληροφορείτο από τις φωνές και τα χτυπήματα το τι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού. Μάλιστα, είχε κληθεί και η Αστυνομία καθότι γείτονες είχαν φοβηθεί πως η κοπέλα είχε πάθει μεγάλο κακό.

Ο άντρας που την κακοποιούσε, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια,  είναι  γνωστός Πατρινός, με έντονη δραστηριότητα στην πόλη. Ξεκίνησε σχέση μαζί του το 2015 και άρχισε ως σχέση μεγάλης αγάπης και από τις δύο πλευρές. Όπως λέει η ίδια «ουδέποτε υπήρξε λόγος για τους ξυλοδαρμούς. Μόνο αρρωστημένη ζήλεια. Έχω χιλιάδες μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο αρρωστημένη ήταν η συμπεριφορά του. Πήρα την απόφαση να αναρτήσω στο facebook την φωτογραφία μου γιατί μόνο έτσι θα σταματούσε. Δυστυχώς πάντα τον συγχωρούσα και πάντα επέστρεφα. Ημουν εγκλωβισμένη. Προσπάθησε να με «δαμάσει». Αλλά μόνο που εγώ … είμαι εξωγήινη»  λέει η κοπέλα με πόνο ψυχής και οργή.

Πηγή: dete.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεριφος
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
Στην κατηγορία Niveau A1 : Olympie-Pierre de Coubertin για το έτος 2024
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
βουλή
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη
Θρασκιά: Όταν εντέλει ο σκοπός για τον οποίο οι μαθητές με αναπηρία πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά δεν εξυπηρετείται, δεν μπορεί παρά να είναι...
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη