το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μαθητής που τραυματίστηκε στο σχολείο του


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 19:05 | Στην Κατηγορία:

2ο δημοτικό Βουτών

Παύση από τα μαθήματα του αναγκάστηκε να κάνει το πρωί ένας 10χρονο αγόρι σε σχολική μονάδα του Ηρακλείου εξαιτίας θλαστικού τραύματος στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 2ο δημοτικό σχολείο Βουτών και άμεσα ειδοποιήθηκε η οικογένεια του μικρού, αλλά και το ΕΚΑΒ που με ασθενοφόρο κατευθύνθηκε στο σημείο.

Τελικά το αγόρι συνοδευόμενο από το μπαμπά του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο η υγεία του.

Αν και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στο σχολείο, δεν χρειάστηκε τελικά η συνδρομή τους.

Πηγή: neakriti.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο πιο ξεχωριστός μαθητής!

Του Νίκου Τσούλια

"Πρέπει να αναγνωρίζουμε την αλήθεια από το ψέμα που θέλουν να μας πουλήσουν": Ένας μαθητής γράφει για το Καλλιτεχνικό Θεσσαλονίκης

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, το γραφείο του πρωθυπουργού και τους «6» Δημάρχους  των Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, με αφορμή το ζήτημα στέγασης