Thumbnail
Τι αναφέρουν οι γιατροί

Σοβαρό ατύχημα είχε ένας 15χρονος μαθητής γύρω στις 3 το μεσημέρι στο 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης, επι της οδού, Δουκός Μποφόρ.

Σύμφωνα με αναφορές, ο μαθητής σφηνώθηκε σε κάγκελα και διαπεράστηκε από σίδερο όταν πήγε να πηδήξει από τον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, που γειτνιάζουν με την παλιά εμπορική και να βρεθεί πιθανότατα εντός του 6ου γυμνασίου.

Στο σημείο τάχιστα η ΕΜΑΚ, όχημα της πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου, να δοθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, επρόκειτο για δύσκολη επιχείρηση, με τους διασώστες να κόβουν κάγκελα για να «ξεμπλοκάρουν» τον τραυματία.

Τελικά κατάφεραν πολύ γρήγορα να απεγκλωβίσουν τον μαθητή, με καρφωμένο όμως κομμάτι από τα κάγκελα στο σώμα του και μάλιστα μεταξύ οπίσθιου μηρού και εμπρόσθιας κοιλιακής χώρας.

Ο 15χρονος εταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείου, με τη συνοδεία γιατρού και έχοντας ήδη ενημερωθεί τα ΤΕΠ και το χειρουργικό προσωπικό για την άμεση παραλαβή του και την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

«Με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και θα ακολουθήσει χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί το ξένο σώμα. Ήδη βρίσκεται επί ποδός , μια ομάδα γιατρών ,ανάμεσα τους αγγειοχειρουργοί, ορθοπεδικοί και αναισθησιολόγοι, ενώ κοινό μέλημα όλων το γεγονός ότι θα πρέπει να διαπιστώσουν αν η εισβολή του ξένου σώματος έχει προκαλέσει και άλλες βλάβες», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr ο υποδιοικητής του νοσοκομείου κ.Φανιουργιάκης.

«Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει επαφή με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο», πρόσθεσε ο υποδιοικητής.

Σημειώνεται ότι άλλλες αναφορές επισημαίνουν ότι ο ίδιος επιχείρησε να κάνει το άλμα παρέα και με άλλα άτομα, τα οποία και δεν τραυματίστηκαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα