Thumbnail
Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Κρήτη, με το χιόνιά να επελαύνει, δημιουργώντας πανέμορφα τοπία

Μάλιστα στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης, στο σημείο μεταξύ το υκόμβου της Σούδας και της διασταύρωσης προς τον Ναύσταθμο Κρήτης έχουν πέσει μεγάλοι βράχοι στο οδόστρωμα.

Όπως είπε στο Flashnews.gr o Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο δρόμος απο Βρύσες προς Σφακιά έχει κλείσει λόγω του χιονιού μετά το οροπέδιο της Κράπης.

Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα η χιονόπτωση είναι έντονη και σε πιό χαμηλά υψόμετρα προς την περιοχή του Αλίκαμπου Αποκορώνου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών, η ορατότητα λόγω του χιονιού είναι πολύ δύσκολή.

Επίσης μεγάλη χιονόπτωση υπάρχει και στην περιοχή του Ομαλού και χαμηλότερα καθώς και στο σημείο Πέτρας Σελί μετά τον Σέμπρωνα στον δρόμο που οδηγεί προς τα χωριά του Ανατολικού Σελίνου.

Σε όλα τα σημεία βρίσκονται εκχιονιστικά μηχανήματα τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν νωρίς το πρωί την προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων.

Κρήτη

το λευκό τοπίο στα Ανώγεια έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν με το χιόνι και να χαρούν την ομορφιά της φύσης που μεταμορφώθηκε στη διάρκεια της νύχτας. Το χιόνι δημιούργησε πραγματικά έργα τέχνης!

Κρήτη

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ωστόσο οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες. Μόνο στα Ανώγεια χθες το βράδυ σημειώθηκε τροχαίο όταν δίπλωσαν δύο νταλίκες.

Σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν αναπτυχθεί μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας και των δήμων προκειμένου να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι. Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Κισσάμου, ενώ στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου αναφέρθηκαν καταπτώσεις βράχων και χωμάτων.

Κρήτη

Πληροφορίες από cretaplus, ekriti.gr, cretalive.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής