το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η αφρικανική σκόνη κάνει νέα επέλαση στην Κρήτη!


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 19:48 | Στην Κατηγορία:

Μέχρι την Τετάρτη το φαινόμενο

Η αφρικανική σκόνη κάνει ξανά επέλαση στην Κρήτη, καθώς υπερβάσεις αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ10 θα υπάρξουν από σήμερα το απόγευμα έως και την Τετάρτη 18/4, οπότε το φαινόμενο θα υποχωρήσει σταδιακά.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης, θα υπάρξουν πολύ υψηλές υπερβάσεις λόγω μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, με το φαινόμενο να επηρεάζει ολόκληρη την Περιφέρεια Κρήτης.

Ως εκ τούτου συστήνεται στα άτομα με αναπνευστικό πρόβλημα ή καρδιοπαθείς καθώς επίσης τα παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών ότι θα πρέπει να αποφύγουν κάθε έντονη σωματική άσκηση - δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές του ανακουφιστικού φαρμάκου.

Σε περίπτωση επιμονής των συμπτωμάτων συνιστάται επικοινωνία με τον θεράποντα ιατρό.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Θρήνος στην Κρήτη - Βρέφος έχασε τη μάχη με την λευχαιμία

Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης, από το θάνατο του παιδιού τους, ενός μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ

Δυστύχημα με τρακτέρ στα Χανιά - Νεκρός ο οδηγός

Ένας 72 χρόνος αγρότης έχασε το μεσημέρι τη ζωή του, όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε