Thumbnail
Ένας ψαροντουφεκάς από τα Χανιά έβγαλε ένα ψάρι 30 κιλών στο Λουτρό Κρήτης.

Ο Χανιώτης ψαράς περιέγραψε πως έβγαλε το μεγάλο ψάρι: «Είχα δέσει τη βάρκα στην προβλήτα στο Λουτρό και εκείνη την ώρα έκανα ντους στην πρύμνη. Ξαφνικά, βλέπω μία τεράστια σκιά κάτω από την βάρκα. Λέω από μέσα μου πως ότι και να είναι θα φύγει, όμως έμεινε εκεί και συνέχισε να κάνει βόλτες κάτω από το σκάφος».

Τότε, όπως περιγράφει ο ίδιος, παίρνει το ψαροντούφεκο, βάζει βατραχοπέδιλα και μάσκα, σε λιγότερο από 3 λεπτά βουτάει στο νερό και βλέπει το ψάρι να κυνηγάει μικρότερα για να φάει.

«Όπλισα το ψαροντούφεκο τόσο γρήγορα που δεν το έχω ξανακάνει πότε, βουτάω και το πετυχαίνω σε απόσταση τριών μέτρων από εμένα... αφήνω το μουλινέ ανοιχτό (μακρύ κορδόνι που είναι δεμένη η βέργα στο ψαροντούφεκο) και μετά από 10 λεπτά που πάλεψε να ξεφύγει, έκατσε μόνο του στο βυθό».

Όταν ο Χανιώτης ψαράς έβγαλε το ψάρι έξω από το νερό, ντόπιοι και επισκέπτες πήγαν να δουν από κοντά το μεγάλο ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο μήκος και που θεωρείται από τους πιο νόστιμους μεζέδες!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: flash.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητο περιστατικό στις Πανελλήνιες: Συντονισμός εκπαιδευτικών με ...κινητό, σε ανοικτή ακρόαση!

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 7 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα