Thumbnail
Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση"

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΕΚΠ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» καταδικάζει την κατάληψη των «μπαχαλάκηδων» του Π.Α.ΜΕ (ΚΚΕ) στο κτίριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, επειδή χθες απορρίφθηκαν εκ νέου (για τρίτη φορά) από τα δικαστήρια τα αιτήματα των δυνάμεων του και των λοιπών φιλοκυβερνητικών «συνοδοιπόρων», για χορήγηση προσωρινής διαταγής, με στόχο τον αποκλεισμό των αντιπροσώπων μας από τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Οι άνθρωποι που μάτωσαν για να έρθει αυτό το εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα των 1.713 ψηφισάντων μελών στο Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», είναι νέοι άνθρωποι, με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά, εργαζόμενοι άπαντες στον σκληρό ιδιωτικό τομέα. Αυτοί οι άνθρωποι κυνηγούνται λυσσαλέα από τις δυνάμεις που επιδιώκουν να βάλουν στο «γύψο» κάθε τι που δεν ελέγχουν.

Ξέρουμε...«ταράξαμε τα νερά»…αλλά αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Να αποδείξουμε σε όλους ότι υπάρχει τρόπος προσέγγισης της νέας γενιάς στα συνδικάτα. Και το πετύχαμε! Και αυτό ήταν που «ενόχλησε».

Αν πάλι «επηρεάζονται οι συσχετισμοί δυνάμεων» στο ΕΚΠ ή όπου αλλού, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας, αλλά δικό τους. Εμείς είμαστε με τη νομιμότητα και η σκοπιμότητα αφορά μόνο τα μέλη μας. Ποια είναι η σκοπιμότητα; Να συσπειρώσουμε σε ενιαία δράση όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους στον τομέα ευθύνης μας και να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα εργαζομένων.

Αν και πάλι αυτό δεν αρέσει στις δυνάμεις «αστυνόμευσης» των συνδικάτων... είπαμε...πρόβλημά τους...

Η κατάληψη σε ένα κτίριο, με στόχο τη μη πραγματοποίηση των εκλογών του Ε.Κ.Π, δεν είναι τίποτα άλλο από μια κατάληψη σε ένα «ντουβάρι». Η ιστορικότητα και η σημειολογία ενός χώρου, έχουν αξία όταν οι πράξεις και οι ενέργειες έχουν ευρύτερη λαϊκή αναφορά και αγκαλιάζουν πλατύτερα κοινωνικά στρώματα. Μια κατάληψη με αναφορά στο κομματικό ακροατήριο του Κ.Κ.Ε και του Δήμου Πατρέων (που συντονίζει την κατάληψη), δεν εκπέμπει κανένα «συμβολισμό», κανένα «σήμα» προς την εργατική τάξη της πόλης και της χώρας.

Τέλος, δίνουμε στη δημοσιότητα την «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΡΑΣΗΣ» του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής διοίκησης (το 2015) μέχρι και σήμερα. Από τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αποδεικνύεται όχι μόνο η δράση και το έργο μας, αλλά προκύπτει ότι «Η ΕΝΩΣΗ» είναι ένας οργανωμένος σύλλογος, με οργανωτική διάρθρωση, με χιλιάδες μέλη που τον εμπιστεύονται, με παρεμβάσεις και δράσεις, ένας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ για τα Ελληνικά δεδομένα!

Καλούμε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να οργανωθούν σε ενιαία δράση με το Σύλλογο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας και να  απευθύνονται για κάθε είδους ερωτήματα, συμβουλές και καταγγελίες στην ειδική φόρμα που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr.

Συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε τον αυταρχισμό, την ομηρεία και το φόβο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Τα στατιστικά στοιχεία του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση"

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας
Ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ
ΣΔΘΕ ΕΚΠΑ: Ένα ακόμη βήμα προς την κατάργηση της δημοκρατίας στο Πανεπιστήμιο και στη Σχολή μας