Thumbnail
Τι αλλάζει με το νέο Π.Δ.

Με απόφαση του ο Σύλλογος Διδασκόντων σε δημοτικά και νηπιαγωγεία, και χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη έγκριση, μπορεί να αποφασίσει για την μη πραγματοποίηση μαθημάτων στην πρωινή βάρδια και να μεταφέρει το ωράριο εργασίας  σε απογευματινές ώρες  για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων έως και 2 φορές το σχ. έτος. 

Κάτι τέτοιο ίσχυε για τα Δημοτικά χωρίς αναφέρεται ο αριθμός μεταφορών ωραρίου εργασίας αλλά όχι όμως για τα Νηπιαγωγεία που μετέφεραν άτυπα τις σχολικές εκδηλώσεις για το απόγευμα ενώ είχαν λειτουργήσει και το πρωί.

Το νέο ΠΔ 79 /2017  δίνει  τη δυνατότητα στο Σύλλογο Διδασκόντων ( Δημοτικών και Νηπιαγωγείων) για μεταφορά του ωραρίου εργασίας σε απογευματινές ώρες για την πραγματοποίηση  εκδηλώσεων έως και  δύο φορές ανά διδακτικό έτος. Για την απόφαση αυτή ενημερώνονται ο Σχολικός Σύμβουλος και ο οικείος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα

Η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών στις σχολικές δράσεις είναι υποχρεωτική. Μεταφορά ωραρίου εργασίας σε απογευματινές ώρες για την πραγματοποίηση εκδηλώσεωνν δύναται να πραγματοποιηθεί έως δύο φορές ανά διδακτικό έτος με απόφαση του συλλόγου διδασκόντων για την οποία ενημερώνονται ο σχολικός συμβουλος και ο οικείος Διευθυντής Π.Ε.Ε

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα»
Συζήτηση με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα» της δημοσιογράφου Χρύσας Λύκου σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη...
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Αστυνομική Βία & Ψυχικό Τραύμα»