Thumbnail
Στοχοποίηση και δημιουργία κλίματος

Αρχικά το lesvosnews.gr έγραψε, υιοθετώντας την άποψη του κτηνοτρόφου: «Με απύθμενο θράσος τρεις μετανάστες μπήκαν μέρα – μεσημέρι μέσα σε αγρόκτημα κτηνοτρόφου κοντά στο ΚΥΤ Μόριας και άρχισαν να σφάζουν τα ζωντανά του. Ο κτηνοτρόφος που τους παραφύλαγε επί ημέρες γιατί έχανε κάθε τόσο και λιγάκι τα ζωντανά του, τους έπιασε στα “πράσα” και για να εξασφαλίσει το βίντεο – ντοκουμέντο προσποιήθηκε τον φίλο και τους κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο. Για να μην τον καταλάβουν μάλιστα τους έπιασε την κουβέντα την ώρα που έσφαζαν ένα αρνί και τους είπε να τους δώσει πέντε ευρώ για να του δώσουν λίγο κρέας. Αυτοί μάλιστα φάνηκαν γενναιόδωροι και προσφέρθηκαν να του βάλουν λίγο κρέας σε μία σακούλα δωρεάν!!! Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που κάνει το γύρω του διαδικτύου μέσα από το Facebook».

Το τοπικό site, όντως, δημοσίευσε το αντίστοιχο βίντεο:

Ο ιστότοπος επανήλθε στο θέμα και αναφέρει ότι εξαιτίας του δημοσιεύματός του, οι τρεις μετανάστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης. Εκεί, εξήγησαν ότι είχαν αγοράσει το κρέας, κι έτσι ζητήθηκε και η «κατάθεση» του κρεοπώλη, ο οποίος επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό των μεταναστών.

Ωστόσο, το site συνεχίζει και αναρωτιέται, με σαφείς υπαινιγμούς, «πώς οι τρεις μετανάστες αγόρασαν ένα ζωντανό από κρεοπώλη και το έσφαξαν μόνοι τους και μάλιστα μέσα σε ξένο χωράφι. Δεν μπορούσε ο κρεοπώλης να το σφάξει και να τους το παραδώσει σε κομμάτια όπως έκαναν οι ίδιοι»; Βέβαια, στη συνέχεια, σχολιάζει: «Από τη στιγμή όμως που η αστυνομία διερεύνησε την υπόθεση και έκρινε ότι δεν υπήρχε κάποιο αδίκημα, ορθώς και άφησε ελεύθερους τους τρεις φερόμενους ως δράστες μετανάστες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies panelladikes
Πανελλήνιες 2024: Τι ρόλο παίζει ο βαθμός του Λυκείου για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο;
Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2024: Πόσο μετράει ο βαθμός του Λυκείου για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο; Μάϊου 
Πανελλήνιες 2024: Τι ρόλο παίζει ο βαθμός του Λυκείου για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο;
foto_education_pencils_molivia.jpg
Η διδασκαλία της Έκθεσης στο νέο Λύκειο: Από την έκθεση ιδεών στις ήπιες γλωσσικές δεξιότητες της αγοραίας κουλτούρας του ΟΟΣΑ
Το παρακάτω είναι εισήγηση στην εκδήλωση της Ένωσης Φιλολόγων Ν. Ηρακλείου με θέμα «Η διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων στο Λύκειο»
Η διδασκαλία της Έκθεσης στο νέο Λύκειο: Από την έκθεση ιδεών στις ήπιες γλωσσικές δεξιότητες της αγοραίας κουλτούρας του ΟΟΣΑ