Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Έξω το ΝΑΤΟ κι οι βάσεις από τα Βαλκάνια": Σε εξέλιξη η αντιπολεμική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιούλιος, 2018 - 19:57 | Στην Κατηγορία:

Αυτή την ώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στα Προπύλαια η αντιιμπεριαλιστική αντιπολεμική κινητοποίησηστο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και θα κατευθυνθούν προς την αμερικανική πρεσβεία.

Με κεντρικό σύνθημα «έξω το ΝΑΤΟ κι οι βάσεις από τα Βαλκάνια» οι συγκεντρωμένοι απαιτούν την έξοδο από το ΝΑΤΟ, το κλείσιμο όλων των βάσεων στη χώρα μας, και την «ανεξαρτησία από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και τους σχεδιασμούς τους» καθώς και «καμιά συμμετοχή - καμιά εμπλοκή άμεση ή έμμεση της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή».

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασίας, η ΛΑΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άλλες οργανώσεις και συλλογικότητες.

Εικόνα ΑΠΕ-ΜΠΕ*


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα