Thumbnail
Ποσότητες κοκαϊνης και ηρωίνης επρόκειτο να πουλήσουν, έναντι 100.000 ευρώ, μέλη συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών, που συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχή της Γλυφάδας, στην Αθήνα.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, οι οποίοι φαίνεται ότι ενεργούσαν καθ' υπόδειξιν δύο έγκλειστων στις φυλακές Πατρών, ενός 42χρονου συμπατριώτη τους και ενός 49χρονου Έλληνα. Οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ως ηγετικά στελέχη της συμμορίας, την εξάρθρωση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν πληροφορίες για τη δράση τους και μετά από επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 25 Απριλίου στην Αθήνα, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Αθηνών και λιμενικών της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, οι τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 33, 39 και 45 ετών) συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1 κιλό και 181 γραμμάρια κοκαϊνης, καθώς επίσης 2 κιλά και 40 γραμ. ηρωίνης, ποσότητες που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση έναντι ποσού που είχαν συμφωνήσει (106.500 ευρώ). Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα