Thumbnail
Τελικά ομολόγησε ξανά πως απόπειρα βιασμού δεν έγινε ποτέ, η 25χρονη που είχε καταγγείλει την σεξουαλική επίθεση στο Πεδίον του Άρεως

Η υπόθεση είχε διπλή ανατροπή καθώς η κοπέλα εμφανίστηκε αρχικά να κάνει την καταγγελία, μετά να ομολογεί για πρώτη φορά πως όλα ήταν σκηνοθετημένα από την ίδια, και στη συνέχεια προσπάθησε να επανέλθει στο αρχικό σενάριο αρνούμενη πως είχε πει ψέματα για την επίθεση.   

Τους λόγους για το πώς έφτασε στο σενάριο της απόπειρας βιασμού της περιέγραψε στην τελευταία κατάθεσή της στους αστυνομικούς.   «Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ' επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου, με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομολογία της, που παρουσιάζει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.   

Στη συνέχεια της κατάθεσής της εξήγησε λόγους που αποφάσισε να κάνει κάτι άμεσα για να ακυρώσει το γάμο της, γεγονός που της είχε αρνηθεί ο τότε μέλλων σύζυγός της.   

«Αυτή ήταν μία απόφαση που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11-4-2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή νοσηλεύτρια στη συμπληρωματική της κατάθεση στους αστυνομικούς.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή νοσηλεύτρια από την πρώτη στιγμή που κατήγγειλε το συμβάν για τον υποτιθέμενο «δράκο» -που είπε πως της επιτέθηκε τη στιγμή που έφευγε από τη δουλειά της σε ιδιωτική κλινική- είχε αρνηθεί την εξέτασή της από τον ιατροδικαστή.   

Η άρνησή της παραξένεψε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο εξαρχής για «κενά» στην κατάθεση της. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματός της τα έκανε η ίδια με ένα νυστέρι που πήρε από την κλινική όπου εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου.   

«Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ», υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση. «Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε η 25χρονη.   

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα ήταν σε διαρκή διένεξη με το μέλλοντα σύζυγό της το τελευταίο εξάμηνο για τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς της. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και η 25χρονη είχε απομακρυνθεί από τους γονείς της το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν αντίθετοι με το γάμο που προγραμμάτιζε τον Μάιο.   

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ
Άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ
sxoleio
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας
Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε Λακωνίας για τα προβλήματα της ελληνικής εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Συνεχίζουν τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας