Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το Epsilon αλλάζει όνομα! Δείτε πως θα λέγεται!


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 22:18 | Στην Κατηγορία:

Τη Δευτέρα τα πρώτα spot με το νέο brand name

Οι ιθύνοντες του Epsilon κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό το νέο brand name του καναλιού και η υπόθεση θύμιζε περιπτώσεις βιομηχανικού μυστικού που προσπαθεί να μείνει κρυφό από τη βιομηχανική κατασκοπεία. Η στιγμή της αποκάλυψης όμως έφτασε.

Δύο ημέρες έμειναν ακόμα και την προσεχή Δευτέρα θα μεταδοθούν τα πρώτα σποτάκια που θα αποκαλύπτουν το νέο brand name, το οποίο στην πραγματικότητα ανοίγει την πόρτα για τη νέα ημέρα του καναλιού.

Σύμφωνα με φήμες και πληροφορίες το όνομα του νέου σταθμού θα είναι «ΟPEN». Η λέξη που επιλέχτηκε ήταν τελικά στα αγγλικά και είναι μία πασίγνωστη λέξη, εύκολη και με αρκετούς συμβολισμούς.

Το Open θα υποδηλώνει την ανοιχτή επαφή που θα έχει το νέο κανάλι με το κοινό στο θέμα της επικοινωνίας, της ενημέρωσης και τον τρόπο που θα περνάει το νέο πρόγραμμά του στην επόμενη εποχή της τηλεόρασης.

Mαζί με το όνομα αναμένουμε και το νέο λογότυπο με τη νέα παλέτα χρωμάτων που θα έχει το κανάλι.

Πηγή: dailymedia.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τηλεοπτικές άδειες: Αυτά είναι τα 11 σχήματα που κατέθεσαν αίτηση!

Έληξε στις 15:00 η διαδικασία υποβολής φακέλων