Thumbnail
Βίντεο

Θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα μέσα στο γραφείο του έπεσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο ίδιος ο κ. Παρθένης δήλωσε ότι ένας άνδρας μελαχρινός, με ύψος 1:85, με λίγα μαλλιά και ελαφρά γένια, ζήτησε να δει προσωπικά τον Διοικητή. Λίγο μετά εισήλθε μέσα στο γραφείο του και ρώτησε για επιβεβαίωση τον κ. Παρθένη εάν είναι ο ίδιος ο διοικητής του Νοσοκομείου και αμέσως του επιτέθηκε, χειροδικώντας εναντίον του. Ο Δημήτρης Παρθένης αμύνθηκε και άρχισε να αποφεύγει τα χτυπήματα του δράστη, ο οποίος προσπαθούσε να τον χτυπήσει με χέρια και με πόδια.

Αμέσως η γραμματεία ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση που δεχόταν ο διοικητής. Όλα έγιναν μέσα σε 7 με 8 λεπτά, με τον άγνωστο άντρα να εξααφανίζεται, αφού όμως μίλησε στο κινητό του. Προκάλεσε δε ζημιές με χτυπήματα και στην εσωτερική πόρτα του γραφείου του Διοικητή.

Όμως οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου αποτύπωσαν το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα και είδη το υλικό δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την επεξεργασία και την άμεση σύλληψή του, με την διαδικασία αυτοφώρου. Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων προέβη σε μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην κάμερα του trikalaola.gr, ο Δημήτρης Παρθένης πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε συγκεκριμένη πολιτική διαχείρισης, εξοικονομώντας πόρους για το ίδιο Νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.

«Πρόσεξε καλά μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι…»

Όπως δηλώνει ακόμη ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο κ. Παρθένης αφού ενημέρωσε άμεσα την κυβέρνηση, θεωρεί πολύ σοβαρό το σημερινό συμβάν της επίθεσης που δέχτηκε και καλεί όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η Ελληνική Αστυνομία να προβεί σε άμεσες ενέργειες που πρέπει, διασφαλίζοντας την φύλαξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων