Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ελεύθεροι οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 14:33 | Στην Κατηγορία:

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο άγαλμα του Τρούμαν

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο οι δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν κατά το χθεσινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο και σήμερα οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, καθώς ορίστηκε δικάσιμος για τις 25 Απριλίου.

Αμέσως μετά αποχώρησαν με συνθήματα τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί σε ένδειξη συμπαράστασης έξω απ' το κτήριο 7 της Ευελπίδων.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση για μερικά λεπτά, όταν κατά την άφιξη των δύο συλληφθέντων συνοδεία αστυνομικών, οι διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες προς τους αστυνομικούς.

 

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, αντίσταση κατά της αρχής, παράβαση του νόμου περί όπλων, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Πηγή: news247


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα