Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ελευσίνα: Ένα θερμό καλωσόρισμα για τα προσφυγόπουλα από το 10ο δημοτικό (Βίντεο)


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μάρτιος, 2017 - 15:53 | Στην Κατηγορία:

Μαθητές και γονείς με χειροκροτήματα κμαι δώρα

Μια θερμή εκδήλωση υποδοχής, με χειροκροτήματα και δώρα, διοργάνωσαν οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του 10ου δημοτικού Ελευσίνας για τα προσφυγόπουλα από τη δομή του Σκαραμαγκά.

Στο προαύλιο παραβρέθηκαν και οι μαθητές του σχολείου που καλωσόρισαν τους νέους συμμαθητές τους.

Σύμφωνα με τους, η πλειοψηφία των κατοίκων της Ελευσίνας τάσσεται υπέρ της φοίτησης των παιδιών των προσφύγων στο σχολείο της περιοχής, ενώ οι όποιες αντιδράσεις εξαλείφθηκαν στις συνελεύσεις των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Από την πλευρά της η Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση καλωσορίσματος για τα προσφυγόπουλα.

Πηγή βίντεο: Youtube Newsit


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τσίπρας στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης: Γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να είμαστε αποτελεσματική

"Δεν υπάρχει αμφιβολία θα είναι μια δύσκολη περίοδος, γιατί όλα τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια γραμμική αύξηση των φαινομένων πυρκαγιάς, που σε ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο γεγονός ότι λόγω της κλιματικής αλλαγής χρόνο με τον χρόνο, οι συνθήκες οι καιρικές γίνονται δυσκολότερες"

Α.Τσίπρας: Θα έχουμε φωτιές, ελπίζω να δράσουμε πιο αποτελεσματικά

«Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, ώστε τα πτητικά μέσα πυρόσβεσης να είναι σε ετοιμότητα και έγιναν ουσιαστικά βήματα το τελευταίο διάστημα, ώστε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο αποτελεσματικότητας», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του κατά την επίσκεψη στην αεροπορική βάση πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.

Μηδενίζονται οι αποστάσεις κατά μήκος της Πατρών-Κορίνθου - Αναλυτικά οι αποστάσεις

Μεγάλες μειώσεις στις χρονοαποστάσεις καταγράφονται πλέον με την πλήρη λειτουργία της Ολύμπιας Οδού, από το μεσημέρι της Μ.Τρίτης, μετά τα εγκαίνια παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη σήραγγα της Παναγοπούλας.