Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκτέλεση Στεφανάκου: Τα «συμβόλαια θανάτου» που ερευνά η ΕΛΑΣ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουάριος, 2018 - 09:59 | Στην Κατηγορία:

Στο περιβάλλον του Βασίλη Στεφανάκου και τους ανοιχτούς λογαριασμούς εστιάζουν οι αρχές

Ως πιο πιθανό ενδεχόμενο φαντάζει η ύπαρξη ενός «συμβολαίου θανάτου», με μία εκτέλεση που σχετίζεται με τις δραστηριότητες του Βασίλη Στεφανάκου στον κόσμο της νύχτας.

Συγκεκριμένα, ενδεχομένως να «εκκρεμούσε» ένα τέτοιο συμβόλαιο από μια αντίπαλη ομάδα της μαφίας ή να ήταν κάποια αντεκδίκηση για την δολοφονία ανθρώπου της νύχτα που είχε γίνει πριν λίγους μήνες έξω από ένα σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Στην ΕΛ.ΑΣ επικρατεί ένας προβληματισμός από χθες το βράδυ. Όσο ο Βασίλης Στεφανάκος είχε τα ηνία, υπήρχε μία ισορροπία στον κόσμο της νύχτας, που τώρα έχει διαταραχθεί.Ποιος θα λάβει τώρα τα ηνία; Ποιος θα έχει τη δύναμη, που είχε ο 58χρονος; Θα είναι ένας ή περισσότεροι;

Θεωρούν δεδομένο ότι η πλευρά Στεφανάκου θα αντιδράσει. Λένε, λοιπόν, ότι εάν μάθουν οι δικοί του πως πίσω από την εκτέλεση βρίσκεται ο Χ ή ο Ψ τότε θα πάρουν εκδίκηση, χωρίς να ψάξουν αποδείξεις. "Δεν είναι δικαστήριο" έλεγε αξιωματικός στον ΑΝΤ1.

Οι Αρχές, πάντως, δεν περιμένουν κάτι ιδιαίτερο από τα εγκληματολογικά, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν περιμένουν ούτε μαρτυρίες, γιατί ο νόμος της σιωπής είναι πολύ δυνατός.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα