Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο φιλοξενήθηκαν στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Νοέμβριος, 2017 - 22:05 | Στην Κατηγορία:

1η διεθνική συνάντηση εταίρων ERASMUS+

Το τριήμερο 16, 17 και 18 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη διεθνική συνάντηση του προγράμματος Erasmus+, που έχει τίτλο «Digital Update on the Art and Creativity in Education» (The ARTICS) και έλαβε χώρα στο 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Το Γυμνάσιο της πόλης σχεδίασε, οργάνωσε και φιλοξένησε τη συνάντηση. Υποδέχτηκε δέκα εκπαιδευτικούς από τις χώρες – εταίρους, τη Λετονία, τη Φιλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία.

Την 1η μέρα (16-10-2017) πραγματοποιήθηκε το εργαστήρι της «Δημιουργικής Τάξης» που εστίασε στη βιωματική μάθηση και την υλοποίηση παιδαγωγικών δραστηριοτήτων βασισμένων στις Τέχνες.

Την 2η μέρα (17-10-2017) οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν πάνω σε θέματα που αφορούν το σχεδιασμό και την υλοποίηση του.

Την 3η ημέρα (18-10-2017) πραγματοποιήθηκε ημερήσια εκδρομή στην Ύδρα.

Παράλληλα,  διοργανώθηκαν γεύματα αλλά και επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, για να γνωρίσουν οι εταίροι από πιο κοντά την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της χώρας μας.

peristerinews.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα