Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εικόνες καταστροφής στο Πήλιο: Η θάλασσα κατάπιε... τον δρόμο!


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουάριος, 2018 - 14:48 | Στην Κατηγορία:

Κακοκαιρία

Σημαντικές καταστροφές προκάλεσε η χθεσινή έντονη και πολύωρη νεροποντή που έπεσε στη Μαγνησία, με την σημαντικότερη να είναι αυτή που υπέστη ο παραλιακός δρόμος του Αη Γιάννη ο οποίος κατέρρευσε λόγω της θαλασσοταραχής που “έφαγε” το υπέδαφος, με αποτέλεσμα το χωριό του ανατολικού Πηλίου να κοπεί στα δύο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτη Κουτσάφτη, υπάρχουν αρκετές ζημιές στον ευρύτερο Δήμο που εντοπίζονται κυρίως στην αγροτική οδοποιία σε μικρά ρέματα, ενώ αυτή την ώρα γίνεται αυτοψία από τον ίδια αλλά και από συνεργεία του Δήμου προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής έκταση των ζημιών.

Η κακοκαιρία συνεχίζει να πλήττει το ανατολικό Πήλιο και αυτή την ώρα σημειώνεται χιονόπτωση στα ορεινά του Δήμου. Όπως σημειώνει ο κ. Κουτσάφτης όσοι οδηγοί κινούνται από το Καράβωμα και προς Χάνια χρειάζεται να επιδεικνύουν έντονη προσοχή.

Photo:Μιλτιάδης Ρηγόπουλος*

Πηγή: magnesianews.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κλειστό αύριο το φαράγγι της Σαμαριάς - Ζημιές από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες τα Χανιά δημιούργησε μικρής έκτασης προβλήματα στην περιοχή

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 3 μήνες περιοχές του δήμου Βόλβης

Επλήγησαν από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις