Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Έφεση άσκησε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 19:43 | Στην Κατηγορία:

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του άσκησε σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Βασίλη Νουλεζά. 

Ο αρχηγός της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε ερήμην την περασμένη Παρασκευή, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου, για την οποία ο κ. Νουλεζάς θα καταθέσει έφεση αύριο.

Η καταδίκη αφορά τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης κατ' εξακολούθηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζάς σημειώνει: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Βραβευμένος bodubuilder ο Σώρρας πριν γίνει... εθνικός ευεργέτης - Η απίστευτη φωτογραφία

Πριν βρει στο ...σεντούκι την επιταγή των 600 δις ο Αρτέμης Σώρρας κατέβαινε σε διαγωνισμούς bodybuilding!

Η μήνυση που έκανε ο Σώρρας και αποκάλυψε το "παραμύθι" - Ολιγωρία του δικαστικού συστήματος επέτρεψε την συνέχιση της "παράστασης"

Νέα στοιχεία για τον... παραμυθά και φυγόδικο Αρτέμη Σώρρα, έρχονται στο φως αποδεικνύοντας ότι υπήρξαν τραγικές αμέλειες και από το πολιτικό σύστημα αλλά και από τη Δικαιοσύνη.