Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δημοσιοποίηση αιτημάτων σχετικά με την αμοιβαία μετάταξη στην ηλεκτρονική εφαρμογή για την κινητικότητα του Υπ. Διοικ. Ανασυγκρότησης


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 11:17 | Στην Κατηγορία:

Δείτε παρακάτω 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 2 του ν. 4440/2016 «Ο υπάλληλος που επιθυμεί να μεταταγεί σε άλλη υπηρεσία με τη διαδικασία του παρόντος άρθρου, υποβάλλει αίτηση στην Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, η οποία δημοσιοποιεί το αίτημα του υπαλλήλου, με ανάρτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή για την κινητικότητα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προς το φορέα του υπαλλήλου που ζήτησε αρχικά την αμοιβαία μετάταξη.».

Κατόπιν τούτου και μετά τη γνωμοδότηση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας,ανακοίνωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης,  ότι στο σύνδεσμο http://apografi.gov.gr/index.php/esk/mutual_transfers.html αναρτήθηκαν τα αιτήματα υπαλλήλων για αμοιβαία μετάταξη σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις.

Στον ίδιο σύνδεσμο υπάρχει και η επιλογή «Αίτηση Αμοιβαία Μετάταξη», όπου οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προς το φορέα του αιτούντος την αμοιβαία μετάταξη.

Τα εν λόγω αιτήματα θα παραμείνουν αναρτημένα για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών. Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τις θέσεις που αναρτώνται, η διαδικασία της αμοιβαίας μετάταξης δύναται να ολοκληρωθεί πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα των δύο (2) μηνών. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στην αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/129/οικ.9359/6.3.2018 (883Β ́ 2018) Υπουργική Απόφαση.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα