Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Αισθητή βελτίωση στις ακτές


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος, 2017 - 17:41 | Στην Κατηγορία:

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της απορρύπανσης στην παραλία Ελληνικού

 

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της απορρύπανσης στην παραλία Ελληνικού, στην παραλία Ελληνικού, στο Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών «ΕΛΚΕΘΕ», στην παραλία Αγίου Αλεξάνδρου, στο λιμάνι ερασιτεχνών ψαράδων και στην ακτή του Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών εξέδωσε η δημοτική Αρχή Ελληνικού - Αργυρούπολης, με την οποία γνωστοποιεί ότι έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητά τα αποτελέσματά της.

Για την πλήρη αποκατάσταση των παραλιών δεσμεύτηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, οι οποίοι επισκέφθηκαν, χθες Σάββατο, το παραλιακό μέτωπο του δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Βασίλη Κρητικού.

Παράλληλα, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από παρέμβαση του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, προς το υπουργείο Ναυτιλίας και το Λιμενικό Σώμα, ρυμουλκό θα τροφοδοτεί πλέον με καθαρό νερό, από απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, τις δεξαμενές ερευνών του Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών, οι οποίες λόγω της μόλυνσης είχαν σταματήσει τη λειτουργία τους.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα