το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Όσοι Διευθυντές έχουν 2 συνεχόμενες θητείες δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στο ίδιο σχολείο


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 15:02 | Στην Κατηγορία:

Νέα στοιχεία σχετικά με την επιλογή διευθυντών - Σε λίγο νεότερη πληροφόρηση

Σήμερα κατατέθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το νέο πλαίσιο για την επιλογή διευθυντών σχολικών μονάδων.

Εδώ μπορείτέ να δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο

Εντός του σχεδίου νόμου για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων εμπεριέχεται διάταξα που ορίζει πως όσοι εκπαιδευτιικοί έχουν ολοκληρώσει δύο θητείες ως Διευθυντές σχολείων δεν μπορούν να ξανά κάνουν αίτηση για την ίδια θέση εκτός αν κάνουν σε άλλο σχολείο Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Αυτό σημαίνει πως πάνω από το 50% των σχολείων θα αποκτήσει νέο διευθυντή σχολειου


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ηλεκτρονικά η αξιολόγηση Διευθυντών/ντριών και η αυτοαξιολόγηση σχολικών μονάδων.Πώς θα αποσοβηθούν οι αντιδράσεις των εκπαιδευτικών

"Καθήκον των εκπαιδευτικών είναι να συμμετέχουν στον προγραμματισμό και αποτίμηση εκπαιδευτικού έργου, που μέρος αυτού θα είναι και η  αξιολόγηση του Διευθυντή κατά τη διάρκεια της θητείας του"

Υλοποιούνται  βήμα-βήμα όσα αναφέρονται  στα επίσημα κείμενα του εκπαιδευτικού προγραμματισμού (Τριετές Σχέδιο για την Παιδεία, Νέο Δίκτυο Δομών Υποστήριξης του Εκπαιδευτικού Έργου) σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης .