Thumbnail
Έκανε το ίδιο και με τα άλλα 3 παιδιά της

Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό προχώρησε "Το Χαμόγελο του Παιδιού", αναφέροντας ότι η 27χρονη μητέρα που συνελήφθη στην Πάτρα για κακοποίηση του 7 μηνών βρέφους της έκανε το ίδιο και με τα άλλα 3 ανήλικα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ήδη από το 2009 έως και το 2011 "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες από ευαισθητοποιημένους πολίτες στην "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056" για τη συγκεκριμένη «μητέρα» και για την κακοποίηση και παραμέληση των άλλων 3 ανήλικων παιδιών της! Άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής, όπως γίνεται για κάθε καταγγελία που λαμβάνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού", και ευτυχώς και τα 3 παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσια παιδικής προστασίας.

Όσον αφορά το περιστατικό της κακοποίησης του 7 μηνών κοριτσιού, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" αναφέρει ότι, από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τραγική ιστορία, κινητοποιήθηκε άμεσα κοινωνική λειτουργός του οργανισμού, η οποία επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δημοτικά Σχολεία: Αλλάζει το ωράριο αποχώρησης των μαθητών

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαχανικά
Αυτό είναι το πασίγνωστο λαχανικό που προστατεύει άμυνα και όραση και μάχεται τον καρκίνο
Είναι «φτωχή» σε σάκχαρα, θερμίδες, υδατάνθρακες και κακά λιπαρά, κάτι που την καθιστά ιδανική προσθήκη σε κάθε υγιεινή διατροφή
Αυτό είναι το πασίγνωστο λαχανικό που προστατεύει άμυνα και όραση και μάχεται τον καρκίνο