Thumbnail
Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, η προσδιορισμένη για σήμερα Τρίτη, συζήτηση στο Τριμελές Εφετείο βορείου Αιγαίου, της έφεσης επιχειρηματία κυλικείου γυμνασίου της Μυτιλήνης, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης μαθήτριας

Ο επιχειρηματίας είχε καταδικασθεί πρωτόδικα πριν ένα χρόνο, σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Στα μέσα της χρονιάς η εξέταση της υπόθεσης από το Εφετείο είχε αναβληθεί λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης. Σήμερα, η εκδίκαση της έφεσης αναβλήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του κατηγορουμένου.

Όπως είναι γνωστό, η υπόθεση «σέρνεται» από το 2011. Τρεις μητέρες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, γιατί όπως κατήγγειλαν, ο ιδιοκτήτης κυλικείου στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν οι κόρες τους, παρενοχλούσε σεξουαλικά τα κορίτσια, ηλικίας τότε 12,5 και 14 ετών. Σήμερα, και οι τρεις, μαθήτριες τότε, είναι ενήλικες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων, ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε και τηλεφωνούσε στις κοπέλες ή τους έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τις χάιδευε ή τις φιλούσε. Πέρυσι τον Ιανουάριο εκδικάστηκε μία από τις τρεις υποθέσεις, αφού οι υπόλοιπες μπήκαν στο αρχείο βάσει του νόμου για την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων για υποθέσεις που επισύρουν ποινές κάτω του ενός έτους.

Της καταδίκης του επιχειρηματία, πέρυσι τον Ιανουάριο, ακολούθησε προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του τότε γυμνασιάρχη του σχολείου, ο οποίος μάλιστα είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη, η οποία και κατέληξε σε κατηγορία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του. Στη δίκη που έγινε ο γυμνασιάρχης αθωώθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΙΝΗΤΟ.jpg
Συναγερμός για απάτες μέσω SMS: Ποια μηνύματα πρέπει να διαγράψετε άμεσα από το κινητό σας
Χιλιάδες χρήστες κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως βρίσκονται στο στόχαστρο ενός νέου, επικίνδυνου κύματος εξαπάτησης μέσω SMS.
Συναγερμός για απάτες μέσω SMS: Ποια μηνύματα πρέπει να διαγράψετε άμεσα από το κινητό σας
sxoleia
Γιατί τα παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο: Νέος μηχανισμός καταγράφει και αναλύει τα αίτια της σχολικής διαρροής
Η αόρατη "θηλιά" της σχολικής διαρροής
Γιατί τα παιδιά εγκαταλείπουν το σχολείο: Νέος μηχανισμός καταγράφει και αναλύει τα αίτια της σχολικής διαρροής
XALANDRI
Χαλάνδρι: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου – Τρεις τραυματίες και μαχαιρωμένος οδηγός
«Σκοτώστε με, μαχαιρώστε με», έλεγε ο οδηγός που έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι και τραυμάτισε τρεις γυναίκες
Χαλάνδρι: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου – Τρεις τραυματίες και μαχαιρωμένος οδηγός