Thumbnail
Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά

Ανατροπή στην υπόθεση της κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι. Βλέποντας τη φωτογραφία της στο Star, μία γυναίκα εμφανίστηκε πριν από λίγο στην Αστυνομία και δήλωσε συγγενής της.

Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η γιαγιά της  κοπέλας και την αναγνώρισε από τη φωτογραφία. Μαζί με την φερόμενη αδερφή της, εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο. Όπως είπαν, την αναζητούσαν εδώ και μια εβδομάδα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η κοπέλα 22 ετών, έχει ένα αδερφάκι 8 ετών και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Αττικής.

Όπως είπαν η γιαγιά και η αδερφή της, εδώ και 2 χρόνια είναι μπλεγμένη με τα ναρκωτικά.

Το χρονικό της άγριας κακοποίησης

Την Τετάρτη το απόγευμα εντοπίστηκε η 22χρονη άγρια κακοποιημένη από αδίστακτους δράστες οι οποίοι "πέταξαν" στην άκρη του δρόμου.

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.

Πηγή: star.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χρήματα
Συντάξεις: Μπαίνουν πριν τα Χριστούγεννα τα «διπλά» χρήματα στους λογαριασμούς
Πληρωμές έως το απόγευμα της Παρασκευής στους λογαριασμούς όλων των συνταξιούχων – Τι φέρνει η αύξηση 2,4% και η «κουτσουρεμένη» προσωπική διαφορά
Συντάξεις: Μπαίνουν πριν τα Χριστούγεννα τα «διπλά» χρήματα στους λογαριασμούς
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: 5.700 προφορικές εξετάσεις και αυξάνονται – Είναι έτοιμο το σύστημα;
Αυξάνονται κάθε χρόνο οι προφορικές εξετάσεις στις πανελλήνιες – Σχεδόν 5.700 οι «φυσικώς αδύνατοι» υποψήφιοι έδωσαν το 2025
Πανελλαδικές: 5.700 προφορικές εξετάσεις και αυξάνονται – Είναι έτοιμο το σύστημα;