Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη!


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος, 2018 - 19:19 | Στην Κατηγορία:

Συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παραγωγής θεαμάτων

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας σχεδιάζει για το διάστημα από 18 έως 20 Μαϊου, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η συνολική προώθηση της τέχνης της κωµωδίας στη Θεσσαλονίκη και όλων των εκφάνσεών της, η περαιτέρω εξοικείωση του κοινού, αλλά και η δηµιουργία των προϋποθέσεων, ώστε το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε σταθερό θεσµό της πολιτιστικής ζωής της πόλης.

Για την πραγματοποίηση έχουν επιλεχτεί εξωτερικοί χώροι του ιστορικού κέντρου, όπως τα δημοτικά θέατρα Άνετον και Κήπου και το εξωτερικό αµφιθέατρο του δηµαρχιακού μεγάρου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν αυτό το είδος τέχνης.

Το Φεστιβάλ θα αποτελεί συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγωγής θεατρικών και λοιπών δημοσίων θεαμάτων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την παραγωγή των εκδηλώσεων.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους θα είναι δωρεάν, ενώ οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους θα είναι έναντι εισιτηρίου. Το θέμα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο φεστιβαλικός «χάρτης» του καλοκαιριού

Ο Μάιος μας χαιρετά και το καλοκαίρι επιστρέφει και επισήμως στην Ελλάδα. Και τι καλύτερο για καλοκαιρινή διασκέδαση από μία σπουδαία συναυλία ή μια όμορφη εξόρμηση σε κάποιο από τα αναρίθμητα φεστιβάλ που γίνονται ανά την… επικράτεια.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει πως θα κινηθούν συναυλιακά φέτος και για εκείνους που δεν είχαν τον χρόνο να το ψάξουν λίγο παραπάνω η efsyn city ετοίμασε έναν «χάρτη» με τα φεστιβάλ που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, εντός και εκτός Αττικής.