Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέσεις εργασίας για βρεφονηπιοκόμους και διοικητικούς στο Δήμο Οιχαλίας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 14:26 | Στην Κατηγορία:

Δείτε την προκήρυξη για τις προσλήψεις παρακάτω

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του «Οργανισµού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών, Παιδείας και Αθλητισµού ∆ήµου Οιχαλίας» που εδρεύει στον Μελιγαλά, και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων:

1 ΔΕ Βοηθός Βρεφονηπιοκόµος

1 ΔΕ Διοικητικός Υπάλληλος

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. «Οργανισµός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθµών, Παιδείας και Αθλητισµού ∆ήµου Οιχαλίας», Πλατεία Αγ. Ιωάννου, Τ.Κ. 24002 – Μελιγαλάς, υπόψιν κας Χατζηναθαναήλ Νικολίτσας (τηλ. επικοινωνίας: 2724360343). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων στο ΝΠΔΔ Δήμου Αχαρνών

Θέσεις εργασίας για βρεφονηπιοκόμους

Προσλήψεις βρεφονηπιοκόμων στο Δήμο Τήνου

Θέσεις εργασίας για βρεφονηπιοκόμους 

9 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Γλυφάδας - Η Προκήρυξη

Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας