Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις οδηγών στο δήμο Αστυπάλαιας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιούλιος, 2018 - 14:43 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για οδηγούς

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αστυπάλαιας, που εδρεύει στην Αστυπάλαια Ν. Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου [Δ’ (D) Κατηγορίας – Χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης (κύρια ή επικουρικά), ανεξάρτητα από το σύνολο της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αστυπάλαιας, (άρθρο ένατο, παρ.28 του Ν.4057/2012).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας, Τ.Κ. 85900, Χώρα Αστυπάλαιας Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κ Γαβριήλ Παλατιανού (τηλ. επικοινωνίας: 2243059806).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

23 Προσλήψεις στο Δήμο Ζωγράφου - Η Προκήρυξη

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τις νέες προσλήψεις

24 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δείτε την προκήρυξη για τις νέες προσλήψεις 

9 Προσλήψεις εργατών και οδηγών στο Δήμο Βοΐου

Θέσεις εργασίας για οδηγούς και εργάτες

Προσλήψεις οδηγών στο Δήμο Κω

Θέσεις εργασίας για οδηγούς