Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις οδηγών στο δήμο Αστυπάλαιας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιούλιος, 2018 - 14:43 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για οδηγούς

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αστυπάλαιας, που εδρεύει στην Αστυπάλαια Ν. Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

2 ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου [Δ’ (D) Κατηγορίας – Χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.

Προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, που κατατάσσονται με τα ίδια προσόντα πρόσληψης (κύρια ή επικουρικά), ανεξάρτητα από το σύνολο της βαθμολογίας που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αστυπάλαιας, (άρθρο ένατο, παρ.28 του Ν.4057/2012).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αστυπάλαιας, Τ.Κ. 85900, Χώρα Αστυπάλαιας Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κ Γαβριήλ Παλατιανού (τηλ. επικοινωνίας: 2243059806).

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εποχικές προσλήψεις στο δήμο κεντρικών Τζουμέρκων

Θέσεις εργασίας για εποχικούς υπαλλήλους

Προσλήψεις εργατών και οδηγών στο δήμο Αβδήρων

Θέσεις εργασίας για οδηγούς και εργάτες

10 προσλήψεις εργατών και οδηγών στο δήμο Ικαρίας

Θέσεις εργασίας για οδηγούς και εργάτες