Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις ναυαγοσωστών στο Δήμο Μεγαρέων


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιούλιος, 2018 - 11:32 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες

Ο Δήμος Μεγαρέων με την υπ’ αριθ. 189/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου – η οποία με την υπ’ αριθμ. 60216/21190/20-7-2018 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κρίθηκε ότι έχει ληφθεί νόμιμα – γνωστοποιεί ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, ειδικότητας ΔΕ Ναυαγοσωστών, συνολικού αριθμού τεσσάρων ( 4 ) ατόμων ως κατωτέρω, προς κάλυψη των άμεσων και επιτακτικών αναγκών ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.

4 Ναυαγοσώστης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Μεγαρέων (Δ/νση: Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη, Μέγαρα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακά υπολογιζόμενων ημερών, από την επομένη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μεγαρέων και της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου, ήτοι από την Δευτέρα 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 μέχρι και την Τετάρτη 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις ναυαγοσωστών στο Δήμο Τεμπών

Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες

8 Εποχικές προσλήψεις στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Θέσεις εργασίας για εποχικούς υπαλλήλους

Προσλήψεις ναυαγοσωστών στο Δήμο Δωρίδος

Θέσεις εργασίας για ναυαγοσώστες