Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πεντάμηνη πρακτική άσκηση στην Επιτροπή των Περιφερειών


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μάρτιος, 2017 - 10:02 | Στην Κατηγορία:

πρακτική άσκηση

Πρόγραμμα πεντάμηνης πρακτικής άσκησης υλοποιεί η Επιτροπή των Περιφερειών (Committee of the Regions). Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες εμπειρία απευθείας από το εργασιακό περιβάλλον της Επιτροπής.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν την ιθαγένεια κάποιου από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης, ή κάποιου από τα προς ένταξη κράτη. Επίσης, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές και να διαθέτουν τον αντίστοιχο τίτλο σπουδών, καθώς και αποδεδειγμένη πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα διεξάγεται δύο φορές κατ’ έτος και έχει διάρκεια πέντε μηνών.

Ο χειμερινός κύκλος του προγράμματος, για τον οποίο υποβάλλονται αιτήσεις τώρα, θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 και θα λήξει στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 31 Μαρτίου.

Πληροφορίες: http://cor.europa.eu/en/about/traineeships/Pages/cor-traineeship.aspx


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα