Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέση γενικής διεύθυνσης του Υπ. Τουρισμού


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 14:08 | Στην Κατηγορία:

Σύμβαση εργασίας για τη θέση γενικής διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού 

Γνωστοποιείται ότι, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4369/27-2-2016 (ΦΕΚ 33 Α΄), αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού. Η θέση ευθύνης αφορά τη Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Απαιτούμενα προσόντα:

Για την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής, γίνονται αποδεκτά όλα τα βασικά πτυχία ή διπλώματα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.50/2001 του κλάδου ΠΕ Διοικητικός και /ή Οικονομικός ή οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

Ειδικά για τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α), απαιτείται αποκλειστικά η βεβαίωση αποφοίτησης από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α) και όχι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών .

Επιθυμητά προσόντα

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τα καθήκοντα της θέσης.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εγκρίθηκαν 259 και 7 θέσεις σε εννέα δήμους

Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 266 νέων υπαλλήλων σε εννέα δήμους της χώρας έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών