Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για θέση γενικής διεύθυνσης του Υπ. Τουρισμού


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 14:08 | Στην Κατηγορία:

Σύμβαση εργασίας για τη θέση γενικής διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού 

Γνωστοποιείται ότι, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4369/27-2-2016 (ΦΕΚ 33 Α΄), αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Τουρισμού. Η θέση ευθύνης αφορά τη Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Απαιτούμενα προσόντα:

Για την πλήρωση της θέσης προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Τουριστικής Πολιτικής, γίνονται αποδεκτά όλα τα βασικά πτυχία ή διπλώματα οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.), σύμφωνα με το άρθρο 4 του Π.Δ.50/2001 του κλάδου ΠΕ Διοικητικός και /ή Οικονομικός ή οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο της αλλοδαπής.

Ειδικά για τους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α), απαιτείται αποκλειστικά η βεβαίωση αποφοίτησης από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α) και όχι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών .

Επιθυμητά προσόντα

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών συναφής με τα καθήκοντα της θέσης.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα