Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανησυχία προκαλεί το φαινόμενο της ρίψης ναφθαλίνης σε σχολεία


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 14:12 | Στην Κατηγορία:

Ανυσηχητικές διαστάσεις πέρνει η ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία όπως αυτά του Αγρινίου, αναφέρει η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα στο 1ο και το 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα το πρωί καθώς η ενέργεια έγινε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στις ήδη υπάρχουσες δικογραφίες με μηνύσεις κατά αγνωστων, ενσωματώθηκαν και οι 2 νέες που υπέβαλαν οι διευθύνσεις των δύο αυτών σχολείων με τις κατηγορίεςτης απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ανησυχητικές διαστάσεις αποκτλα το επικίνδυνο αυτό «παιχνίδι» με τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων, μιας και την Τρίτη, το 3ο Γυμνάσιο της πόλης που μπήκε στο στόχαστρο για δεύτερη φορά, ενώ και το 4ο Γυμνάσιο δέχτηκε επίθεση, όμως λειτούργησε κανονικά, με κάποιους γονείς μαθητών να διαμαρτύρονται έντονα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα