το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

18 προσλήψεις εποχικών στο Δήμο Πατρέων


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 14:24 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Το ΝΠ∆∆ «Κοινωνικός Οργανισµός ∆ήµου Πατρέων» ανακοινωνει την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας έως δύο (2) µήνες, για την κάλυψη των αναγκών των Θερινών Κ∆ΑΠ ως εξής:

  • 5 ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ
  • 12 ∆Ε ΣΥΝΟ∆ΟΙ ΠΑΙ∆ΙΩΝ
  • 1 ∆Ε ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στα γραφεία (ισόγειο) του ΝΠ∆∆ «Κοινωνικός Οργανισµός ∆. Πατρέων» (Γούναρη 76, Πάτρα – τηλ: 2610-390.968) κατά τις εργάσιµες ώρες και µέρες από τις 24/5/2017 έως και τις 30/5/2017 είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Αγγελικής Ψαρρού (τηλ. επικοινωνίας: 2610-390.968. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

9 Προσλήψεις στο δήμο Δελφών

Θέσεις εργασίας για εννέα άτομα στο δήμο Δελφών

ΟΑΕΔ: Πίνακας αξιολόγησης για την επιμόρφωση 12 ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, ΠΕ. ΠΥ. Δ. Θεσσαλίας

Ανακοίνωση για τον πίνακα αξιολόγησης για τους 12 υποψηφίους του Πυροσβεστικού Σώματος ΠΕ. ΠΥ. Δ. Θεσσαλίας, από τον ΟΑΕΔ

3 Προσλήψεις στο ΤΕΙ Κρήτης

Θέσεις εργασίας για τρία άτομα στο ΤΕΙ Κρήτης

20 Προσλήψεις φυλάκων στο Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»

Θέσεις εργασίας για είκοσι φύλακες στο Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»