Thumbnail
Σύνδεσμος φιλολόγων Σερρών

Το ΔΣ του Συνδέσμου Φιλολόγων Σερρών συνεχίζει τη γόνιμη συνεργασία του με τους σχολικούς Συμβούλους φιλολόγων Σερρών με στόχο την ποιοτική και ουσιαστική επιμόρφωση των συναδέλφων μας με μια σημαντική συνεργασία με το Π.Μ.Σ. Δημιουργική Γραφή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και υποδεχόμαστε στην πόλη μας τους εξαιρετικούς καθηγητές του προγράμματος για ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής για φιλολόγους.

Ευχαριστούμε τους σχολικούς μας συμβούλους κ Τζιώκα Πηνελόπη και κ. Κιορίδη Γιάννη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση του σεμιναρίου. Σας περιμένουμε όλους στο 1ο Γυμνάσιο Σερρών τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko_astinomia
Επιθέσεις σε σπίτια φοιτητών, περιστατικά με ρίψεις χλωρίνης και χημικών!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι φοιτητές βλέπουν την ιδιωτικότητά τους και τα προσωπικά τους δεδομένα να παραβιάζονται από αυθαίρετες και απρόβλεπτες...
Επιθέσεις σε σπίτια φοιτητών, περιστατικά με ρίψεις χλωρίνης και χημικών!
norbigia
Η πόλη στον Αρκτικό Κύκλο όπου ο θάνατος και η γέννηση απαγορεύονται
Στο βορειότερο άκρο της Νορβηγίας, εκεί που ο παγετός είναι διαρκής και η νύχτα μπορεί να κρατήσει μήνες, βρίσκεται το Λόνγκγιαρμπιεν, μια πόλη στο...
Η πόλη στον Αρκτικό Κύκλο όπου ο θάνατος και η γέννηση απαγορεύονται
μπριζόλα
Πώς να ετοιμάσετε μια ζουμερή και γευστική μπριζόλα στο τηγάνι
Η μπριζόλα flank είναι ένα άπαχο, αλλά εξαιρετικά γευστικό κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος. Παρότι θα ανέδειχνε ακόμη περισσότερο τη νοστιμιά της με μια...
Πώς να ετοιμάσετε μια ζουμερή και γευστική μπριζόλα στο τηγάνι