Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

2 Υποτροφίες στο Institut d’études avancées, στο Παρίσι


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Μάρτιος, 2018 - 16:18 | Στην Κατηγορία:

Υποτροφίες για δύο άτομα στο Institut d’études avancées, στο Παρίσι, 2019-2020

2 προκηρύξεις υποτροφιών για ερευνητές για το έτος 2019-2020

1. Μη θεματική προκήρυξη
Το Institut d’études avancées του Παρισιού (ΙΕΑ) προσφέρει υποτροφίες έρευνας και διαμονής διάρκειας 5-10 μηνών σε διεθνείς ερευνητές/τριες υψηλού επιπέδου στους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Το IEA προσφέρει σε είκοσι ερευνητές/τριες τη δυνατότητα να αναπτύξουν ή να συνεχίσουν ένα ερευνητικό έργο της επιλογής τους, επωφελούμενοι από ένα κορυφαίο επιστημονικό περιβάλλον.
Οι ερευνητικές προτάσεις μπορούν να εντάσσονται σε όλα τα επιστημονικά πεδία και τις θεματικές των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και να έχουν μια διεπιστημονική διάσταση.
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί φέτος σε προτάσεις που αφορούν άμεσα ή έμμεσα τη θεματική του αστικού περιβάλλοντος και των μεγαλουπόλεων.
Το βασικό κριτήριο επιλογής είναι η αριστεία του ερευνητή και της ερευνητικής πρότασης.
Αιτήσεις υποψηφιότητας : https://www.paris-iea.fr/en/apply/calls-for-applications/appel-non-thema...

2. Προκήρυξη «Εγκέφαλος, πολιτισμός και κοινωνία»
Στο πλαίσιο του θεματικού προγράμματος «Εγκέφαλος, πολιτισμός και κοινωνία», το Institut d’études avancées του Παρισιού προσφέρει υποτροφίες έρευνας και διαμονής διάρκειας 5-10 μηνών σε διεθνείς ερευνητές/τριες υψηλού επιπέδου στους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, των Γνωσιακών Επιστημών και των Νευροεπιστημών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.
Το ΙΕΑ προσφέρει σε ερευνητές/τριες (junior, senior) τη δυνατότητα να αναπτύξουν ή να συνεχίσουν ένα ερευνητικό έργο βασισμένη στη διεπαφή ανάμεσα στις Νευροεπιστήμες, τις Γνωσιακές Επιστήμες και τις Ανθρωπιστικές/Κοινωνικές Επιστήμες, επωφελούμενοι από ένα κορυφαίο επιστημονικό περιβάλλον.
Αιτήσεις υποψηφιότητας : https://www.paris-iea.fr/en/apply/calls-for-applications/appel-cerveau-c...

Σχετιζόμενο επιστημονικό πεδίο: Ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου

Τόπος υλοποίησης σπουδών: Γαλλία

Ιδιότητα δικαιούχου: ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

Κοινωνικά κριτήρια: Χωρίς κοινωνικά κριτήρια


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα