Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Διδάσκοντας το σύμπαν",για 22 φυσικούς ή μαθηματικούς


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος, 2018 - 11:04 | Στην Κατηγορία:

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για 22 φυσικούς ή μαθηματικούς στο ίδρυμα Ευγενίδου

Σας γνωστοποιούμε ότι το Paris Centre for Cosmological Physics (PCCP), το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Σχετικότητας, Βαρύτητας και Κοσμολογίας και το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο: «Διδάσκοντας το Σύμπαν».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε είκοσι δύο (22) εκπαιδευτικούς (Φυσικούς ή Μαθηματικούς) διορισμένους σε Δημόσια Λύκεια σε όλη τη χώρα και θα διεξαχθεί από 9 έως και 11 Ιουλίου 2018 στο Ίδρυμα Ευγενίδου και θα πραγματοποιηθεί χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους όρους και τις αιτήσεις συμμετοχής (ηλεκτρονική υποβολή έως 31-03-2018) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Ευγενίδου (κ. Νάντια Σινοπούλου) στο τηλέφωνο 210-9469615 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] καθώς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου .

Αιτήσεις έως 31/03/2018 

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα