Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνάντηση του Κ. Γαβρόγλου με τους ΑΧΕΠΑΝΣ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 13:18 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας 

Ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου με τον προεδρείο των ΑΧΕΠΑΝΣ.

Το θέμα της αναβάθμισης της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία της Ομογένειας κυριάρχησε στη συζήτηση και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την καλύτερη επίτευξη του στόχου.

Ο Κ. Γαβρόγλου αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε:

Κάναμε μία εξαιρετική συνάντηση με τους συμπατριώτες μας από τα των ΑΧΕΠΑΝΣ. Τους ενημερώσαμε για τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και κυρίως τους αναλύσαμε την προβληματική μας για να ανανεώσουμε την διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στον απόδημο ελληνισμό.

Ζητήσαμε την βοήθεια τους σε πολλά επίπεδα και την οποία με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να μας παρέχουν.

Τους ευχαριστώ πολύ και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση μας να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο εκπρόσωπος των ΑΧΕΠΑΝΣ Βασίλης Μπακάλης δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δέχτηκε ο κύριος Υπουργός. Του μεταφέραμε μερικές ενέργειες που κάνουμε στις ΗΠΑ και στον Καναδά για να βοηθήσουμε την εκπαίδευση των ομογενών.

Ο κ. Υπουργός μας εξήγησε τις πολιτικές δράσεις του Υπουργείου που επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα της Παιδείας και μας ικανοποιεί το γεγονός. Αυτά τα καλά νέα θα μεταφέρουμε και στο εξωτερικό.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Υπ. Παιδείας: Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούσαν στα νησιά

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπ. Παιδείας και Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σχετικά με την, εκ νέου παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια αναπληρωτών εκπαιδευτικών που κατά το σχολικό έτος 2017-2018 υπηρέτησαν σε νησιά της χώρας.