Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ψηφίστηκαν οι Τροπολογίες του Υπ. Παιδείας για τα ΚΕΣΥ και τους αναπληρωτές της προκήρυξης του Νοεμβρίου


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 10:45 | Στην Κατηγορία:

Ψηφίστηκαν οι Τροπολογίες του Υπ. Παιδείας για τα ΚΕΣΥ

Ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο "Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας"  Τροπολογίες του Υπουργείου Παιδείας:

Με την πρώτη επανακαθορίζεται ο τρόπος πλήρωσης κενών και κενούμενων  θέσεων των Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής  Υποστήριξης(Κ.Ε.Σ.Υ.)  με την υποβολή από τους εγγεγραμμένους στον Πίνακα επιλογής για τις θέσεις της οικείας Π.Δ.Ε., νέας δήλωσης προτίμησης για τις θέσεις που απομένουν κενές. Μ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών για την ομαλή λειτουργία των Κ.Ε.Σ.Υ. κατά το Υπουργείο.

Με τη δεύτερη, ο εκπαιδευτικός που προσλαμβάνεται αναπληρωτής με την ειδική προκήρυξη του Νοεμβρίου και αναλαμβάνει υπηρεσία και παραιτείται ή δεν αναλαμβάνει , διαγράφεται από τους Πίνακες από το τρέχον έτος και αποκλείεται απ αυτούς του επόμενου.

Με την τροπολογία αυτή η κύρωση της διαγραφής επεκτείνεται εκτός από τους αναπληρωτές που δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία και στους αναπληρωτές που αναλαμβάνουν υπηρεσία και ακολούθως παραιτούνται.

Δείτε τις ψηφισθείσες Τροπολογίες εδώ

Επίσης ψηφίσθηκε και μια τρίτη Τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται το  καθεστώς λειτουργίας του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Ξάνθης.

Δείτε την Τροπολογία εδώ

Δείτε το ψηφισθέν νομοσχέδιο εδώ

 

Βασίλης Βούγιας

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα