Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Καταργούνται τα voucher στους Δήμους που έχουν ενταχθεί στη Δίχρονη Υποχρεωτική Προσχολική Εκπαίδευση


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 16:14 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας 

Η εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης στους πρώτους 184 δήμους της χώρας ολοκληρώνεται σήμερα και τυπικά με την κατάργηση των voucher για τους δήμους που έχουν ενταχθεί.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι 184 δήμοι εξαιρούνται από την παροχή voucher που δίνεται για τη φοίτηση των 4χρονων παιδιών σε παιδικούς σταθμούς των υπόλοιπων δήμων.

Με τον τρόπο αυτό, παρέχεται η δυνατότητα στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς των 184 δήμων να ικανοποιήσουν περισσότερες αιτήσεις γονέων για παιδιά κάτω των 4 ετών.

 

 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Καταγγελία: Ιδιώτες ζητούν "μαύρα" για από γονείς που ψάχνουν παιδικό σταθμό

Επιπλέον χρήματα πέρα από το κονδύλι του Voucher του ΕΣΠΑ, ζητάνε ιδιοκτήτες παιδικών σταθμών στην Πάτρα για να δεχθούν παιδιά, γεγονός που οδηγεί γονείς είτε στην οργή είτε στην απόγνωση και παράλληλα καταδεικνύει το μέγεθος της αυθαιρεσίας που επικρατεί σε αυτό τον τόπο.