το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η εγκύκλιος αποσπάσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 13:21 | Στην Κατηγορία:

Υπουργείο Παιδείας 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται η εγκύκλιος Αποσπάσεων Ειδικού Εκπαιδευτικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε για το διδακτικό έτος 2017-2018 και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. για το σχολικό έτος 2017-2018.

Καλεί τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), που επιθυμούν να αποσπαστούν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ., να υποβάλουν αίτηση στις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της οργανικής τους θέσης από 22/05/2017 έως και 31/05/2017. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Δικαίωμα υποβολής αίτησης απόσπασης έχουν όλα τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που υπηρετούν σε οργανικές θέσεις σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., με εξαίρεση Α) όσους υπηρετούν με την υποχρέωση 10 ετούς παραμονής στην οργανική τους θέση και μέχρι τη συμπλήρωση αυτής από το ΦΕΚ μετάταξής τους, σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν.3528/2007. Β) όσους είναι στελέχη της εκπαίδευσης και η θητεία τους λήγει μετά την 31-08-2017. Γ) όσους υπηρετούν σε θέσεις με θητεία η οποία λήγει μετά την 31-08-2017

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ-ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ

Α. Μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων τα μέλη του ΕΕΠ και ΕΒΠ, δύνανται να υποβάλουν ένσταση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών επί των αποτελεσμάτων, αναφέροντας συνοπτικά και με σαφήνεια τους λόγους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και κοινοποιούμενη στο [email protected] που θα αναγράφεται στο ΘΕΜΑ: «Δ3-Ένσταση αποσπάσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ» .

Β. Στην περίπτωση που μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων, μέλη του ΕΕΠ και ΕΒΠ επιθυμούν να ανακληθεί η απόσπασή τους, μπορούν να υποβάλουν αίτηση ανάκλησής της αναφέροντας συνοπτικά και με σαφήνεια τους λόγους υποβολής της, προκειμένου να εξεταστεί αρμοδίως

Η εγκύκλιος αποσπάσεων αναλυτικά σε μορφή pdf


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα