το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ εντός ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτώβριος, 2017 - 12:01 | Στην Κατηγορία:

Για το διδακτικό έτος 2017-2018

Απόφαση 6564/12-10-2017 (ΑΔΑ: 6Ζ424653ΠΣ-3Γ8) της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας

Αποσπούμε τους παρακάτω εκπαιδευτικούς από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ εντός Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με την αίτηση προτίμησής τους, προς το συμφέρον της υπηρεσίας και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018, ως εξής:

Διαβάστε την απόφαση αναλυτικά ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Επιστολή σε Γαβρόγλου: «Αποσπάσεις εκπαιδευτικών εν αναμονή της υπογραφής του Υπουργου»

Σύμφωνα με ενημέρωση αιρετού μέλους του ΚΥΣΔΕ, στη συνεδρίασή του  στις 3/11/2017, το συμβούλιο συζήτησε, μεταξύ άλλων, το θέμα των συμπληρωματικών αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και αποφάσισε κατά πλειοψηφία  την απόσπαση 2 συναδέλφων κατά προτεραιότητα και 30 συναδέλφων για σοβαρούς λόγους.

Από τη μέρα εκείνη έως και σήμερα ( δύο ολόκληρους μήνες! ) το συμβούλιο και οι συνάδελφοι αναμένουν την υπογραφή της απόφασης του ΚΥΣΔΕ από σας, κ. Γαβρόγλου.