Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

75.000 υποτροφίες της Google σε αρχάριους και προχωρημένους προγραμματιστές


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος, 2017 - 18:18 | Στην Κατηγορία:

Με την υπογραφή της Udacity, μία από τις μεγαλύτερες e-learning παλτφόρμες παγκοσμίως και της Google, παρέχονται 60.000 υποτροφίες που αφορούν σε online μαθήματα σχετικά με Android & Web Development.

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται τόσο σε άτομα με 0 εμπειρία σε Development (Beginners) όσο και σε πιο έμπειρους στο συγκεκριμένο τομέα (Advanced).

Για αρχάριους:

Android για Αρχάριους (20.000 θέσεις)

Μάθε να γράφεις κώδικα και να δημιουργήσεις την πρώτη σου εφαρμογή Android

Intro to HTML & CSS  (20.000 θέσεις)
Μάθε HTML και CSS και δημιούγτησε την πρώτη στατική web page

Για (advanced) προγραμματιστές

     
Developing Android Apps (10,000 places) Μάθε Android και προετοιμάσου για το Google Certification

 
Offline Web Apps (10,000 places)

Μάθε πως να επικεντρώνεσαι στην εμπειρία του χρήστη

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΔΩ

Αργότερα φέτος, η Bertelsmann θα προσφέρει επίσης την Πρόκληση για 15,000 υποτροφιών για αρχάριους και προχωρημένους φοιτητές στον κλάδο της επιστήμης δεδομένων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Το Google θα δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το αεροπορικό ταξίδι και να κλείσεις εισιτήρια

Τη δυνατότητα να σχεδιάζει κανείς το ταξίδι του ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του και να κλείνει διαδικτυακά τα αεροπορικά εισιτήρια δίνει μια νέα υπηρεσία της Google που έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα. 

Ένα 8λεπτο λάθος της Google προκάλεσε χάος στην Ιαπωνία

Σε λάθος της Google φαίνεται ότι οφειλόταν ένα πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα σχετικά με τη συνδεσιμότητα της Ιαπωνίας στο Διαδίκτυο και επηρέασε πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες της χώρας αυτής. 

H Google "πληρώνει" την Ε.Ε λόγω Android OS - Το πρόστιμο θα ξεπεράσει το προηγούμενο "ρεκόρ"

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το πιθανό πρόστιμο ενδέχεται να ξεπεράσει αυτό του online shopping, αλλά η μεγαλύτερη ζημιά για τη Google ίσως θα είναι αν την εξαναγκάσουν να αφαιρέσει τις εφαρμογές της από το Android OS.