Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τι αλλαγές φέρνει η συμπληρωμένη απόφαση για τη σχ. ζωή στη ΔΕ σε εγγραφές και απουσίες μαθητών


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μάιος, 2018 - 18:49 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικά

Με δύο εδάφια συμπληρώθηκε η απόφαση που αφορά τη σχολική ζωή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την απόφαση:

1. Στο κεφάλαιο Β του άρθρου 9, παράγραφος 1, της αριθμ. 10645/ΓΔ4/22-1-2018 (Β’ 120) υπουργικής απόφασης προστίθενται στο τέλος της φράσης «Κατ’ εξαίρεση πραγματοποιούνται εγγραφές τον Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων» οι λέξεις «σε λειτουργούντα τμήματα».

2. Στην παρ. 1 του άρθρου 24 προστίθεται περίπτωση ως ακολούθως: η) Απουσίες μαθητών/τριών οι οποίες οφείλονται σε ολιγόωρη ή ολιγοήμερη απεργία των υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ που βεβαιώνεται από τον οικείο Περιφερειάρχη ή σε απεργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που βεβαιώνεται από τον οικείο φορέα δε λαμβάνονται υπόψη για τον χαρακτηρισμό φοίτησης μαθητών/τριών εφόσον αυτοί/αυτές χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μεταβούν στο σχολείο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΔΔΕ Αν. Αττικής: Χωροταξική κατανοµή για εγγραφή µαθητών

Χωροταξική κατανοµή για εγγραφή µαθητών

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Στις 6 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για ηλεκτρονική εγγραφή μαθητών

Εγκύκλιος: Για τον προγραμματισμό του εκπαιδευτικού έργου ειδικών δημοτικών και νηπιαγωγείων

«Ενέργειες προγραμματισμού του εκπαιδευτικού έργου των Ειδικών Νηπιαγωγείων και των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2018-2019 – Προγραμματισμός λειτουργίας ολοήμερου προγράμματος»